Editia II: TREASURE HUNT

A 2a editie a TBB are loc in parcul Izvor, duminica 27 mai.

Ora 12:00
Plimbare prin parcul Izvor: pentru biciclisti de toate varstele, cu biciclete proprii sau inchiriate, acestia se pot plimba intr-un grup pe aleile parcului.

Ora 14:00
Treasure Hunt Bucuresti
Biciclistii se inscriu in echipe de cate 2 si primesc o lista cu locuri pe care trebuie sa le viziteze, sa faca poze, sa afle anumite coduri etc.
Echipele vor avea 2 ore la dispozitie sa bifeze cat mai multe obiective de pe lista. Fiecare locatie va avea un numar de puncte, iar la ora 16:00, cei care se intorc victoriosi intra in proba de cunoastere a bicicletei si a legislatiei rutiere in ceea ce priveste deplasarea cu bicicleta. In urma rundei de intrebari, la ora 17:00 se premiaza primele 2 echipe.

Ora 15:00 (pentru micii biciclisti)
Copii cu biciclete vor putea participa la diverse probe (jaloane, echilibru la viteza mica) si vor primii premii si diplome. (0-10 ani, neaparat insotiti de unul dintre parinti).

27mai - 1 iunie
Concurs fotografii
Participantii TH pot urca la sfarsitul concursului o poza din timpul zilei pe pagina noastra de facebook, iar in functie de numarul de like-uri primite pana pe 1 iunie, pentru cea mai votata poza cei 2 bicilistii vor primii premii.


Regulamentul acestei editii este urmatorul:

Participantii se obliga:

- Sa urmeze indrumarile organizatorilor. 
- Sa aiba un comportament Fair Play fata de ceilalti participanti.
- Sa cunoasca regulamentul concursului, necunoasterea acestuia nefiind admisa ca si scuza in cazul penalizarilor sau descalificarii.
- Sa protejeze mediul inconjurator si sa nu lase resturi, ambalaje, sticle,etc
- Sa poarte echipament de protectie.
- Participantii nu se vor intrece intre ei.
-Participantii sunt rugati sa nu franeze brusc, pentru a nu crea incidente.
-Participantii trebuie sa respecte oamenii aflati in parc si care nu participa la TBB; si sa mearga pe aleile pavate.
-Orice fel de incident aparut intre un participant al TBB si un alt participant al TBB sau o persoana oarecare din parc, va fi solutionat pe cale amiabila intre persoanele in cauza. 7Advertising nu va fi tras la raspundere pentru nici un tip de probleme cauzate de participant. Acestia vor raspunde in fata organelor de mentinere a linistii publice.
-Participantii vor pastra in limita bunului simt nivelul zgomotului pe care il produc si vor pastra curatenia in parc.
-Participantii pot in orice moment sa paraseasca grupul. 
-Prin inscrierea la competitie pe proprie raspundere, concurentul renunta la orice drept de a solicita despagubiri sau de a recurge in instanta impotriva oricarei persoane implicata in organizarea competitiei, a partenerilor sau a sponsorilor pentru eventualele daune materiale sau accidente.
- Persoanele peste 18 ani se pot inscrie la editia a 2a in dimineata zilei de 27mai; copiii care vor sa participe la concursurile destinate acestora trebuie sa fie insostiti si supravegheati in permanenta de unul dintre parinti.
- Participantii se oblige sa respecte regulile de circulatie pe drumurile publice , orice fel de incident fiind responsabilitatea participantului in cauza; nu se poate imputa nici un fel de vina asupra organizatorilor sau partenerilor acestuia; traseul pe care merg participantii este ales de acestia, noi recomandam respectarea regulilor de circulatie si a celorlalti participant la trafic.

TREASURE HUNT:
La ora 14:00 echipele inscrise in TH vor primi o lista cu obiective; fiecare obiectiv va avea un numar diferit de puncte. In 2h30min echipele trebuie sa adune minim 25pcte. 
Cele care au adunat, intra in “proba de intrebari” care va face diferentierea lor. Daca in urma probei de intrebari 2 sau mai multe echipe au acelasi numar de raspunsuri corecte, echipa care a adunat mai multe puncte in timpul TH, castiga. In cazul egalitatii si a punctelor din timpul TH, ultima proba delimitatoare va fi mersul incet pe 50m, fara oprit roata, fara ridicat din sa, fara pus piciorul jos (daca una din cele 3 conditii nu se indeplineste, echipa respectiva este descalificata). Primele 2 echipe primesc premii din partea partenerilor TBB.

- Concursul de fotografii:Participantii TH pot urca pe 27mai pe pagina TBB de facebook, una dintre pozele din timpul competitiei. In functie de numarul de like-uri primite pana pe data de 1iunie, pentru cea mai votata poza echipa castigatoare va primi premii din partea partenerilor TBB.

-7Advertising, initiator al proiectului TBB si organizator al editiei 2, are toate aprobarile necesare de la PMB si ALPAB.

-7advertising isi rezerva dreptul de a isi selecta participantii la competitie.


Parteneri

Newsletter

Abonati-va la newsletterul nostru pentru a primi ultimele noutati pe e-mail.